O nama

Stomatološka ordinacija Impact Dental se nalazi na Novom Naselju u ulici Đorđa Nikšića Johana br. 26.

Uz optimalne cene i izuzetan kvalitet pružamo Vam kompletne stomatološke usluge iz oblasti konzervativne i estetske stomatologije, dečje stomatologije, endodoncije, protetike, ortodoncije, parodontologije.

Cilj nam je da našim pacijentima svaku posetu učinimo prijatnom i ugodnom i steknemo Vaše poverenje. Sa dugogodišnjim iskustvom, inovativnim metodama lečenja i materijalima najnovije generacije garantujemo našim pacijentima usluge visokog kvaliteta.

“Kod Vas se osećam prijatno koliko god pacijent može kod stomatologa da se oseća“ je samo jedan od komentara naših zadovoljnih pacijenata.

 

brankicas

Brankica Simović

dr stomatologije

 

Završila Medicinski fakultet, odsek stomatologija, u Novom Sadu februara 1998. godine.
Prva radna iskustva stiče na Klinici za stomatologiju, a zatim rad nastavlja u Domu zdravlja “Novi Sad”. Pohađala brojne kongrese u zemlji i inostranstvu. Konstatno se usavršava, primer za to je izrada suprastruktura na implantima. Pored dugogodišnjeg iskustva u stomatologiji tu je i dugogodišnje iskustvo u radu sa hijaluronskim filerima. Govori  engleski jezik.

 

 

Ivana Rogač

dr stomatologije

 

Završila Medicinski fakultet, smer stomatologija, u Novom Sadu juna 2014. godine.
Nakon završenog staža u Domu zdravlja “Novi Sad”, zapošljava se u stomatološku ordinaciju Impact Dental 2015. godine.
U okviru konstantnog usavršavanja trenutno je na specijalističkim studijama na Medicinskom fakultetu Novi Sad iz Parodontologije sa oralnom medicinom. Pored svih vrsta stomatoloških usluga, u okviru anti-aging tretmana, radi i mezoterapiju.