ThermoSens parcijalne i totalne proteze

ThermoSens parcijalne i totalne proteze
26/03/2018 | Novosti | Nema komentara

ThermoSens parcijalne i totalne proteze

Kako nam je prioritet Vaše zdravlje i što bolja rešenja za Vaš savršen osmeh trudimo se da u našu ordinaciju stalno uvodimo novine. Jedna od novina u stomatološkoj ordinaciji Impact Dental su ThermoSens parcijalne i totalne proteze.

Kakve su  ovo proteze i zašto su idealno rešenje za Vas?

Snaga i udobnost ThermoSensa ne može da se poredi ni sa jednim drugim materijalom za izradu osnova proteza. Moguće je napraviti tanju protezu koja savršeno odgovara i savršeno leži u pacijentovim ustima. Za razliku od standardnih akrilskih, kada se ispusti  ili pogrešno koristi, termoplastična baza ovog materijala će apsorbovati udar koji se neće širiti i time se sprečava pucanje ili odvajanje.

Proteze su izrađene od materijala koji ne izaziva alergije, pa je savršeno rešenje za pacijente koji su ranije imali alergijske reakcije.
Tečnosti i ostala hrana praktično ne mogu da prodru i na taj način se tokom vremena obezbeđuje minimalno menjanje boje u žutu ili smeđu. Ovo je posebno pogodno za pacijente koji puše ili konzumiraju puno kafe i drugih prebojenih pića kao i hrane.

Za razliku od akrilnih proteza koje se skupljaju do 8%, ThermoSens proteze se skupljaju ispod 1%, što znači da će i u budućnosti proteza savršeno odgovarati.

 

Prednosti ThermoSens proteza u odnosu na standardne:


Ono što je važno da pomenemo jeste da je u pitanju potpuno bezbedan materijal i svaki pacijent dobija sertifikat koji mu garantuje da je u pitanju original. Pored sertifikata svaki pacijent ima garanciju na proteze 2 godine!