Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri
25/04/2016 | Novosti | Nema komentara

Hijaluronski fileri

Šta je hijaluron?

 

Oko 70% hijalurona se nalazi u koži i održava njen volumen. Nažalost, sa godinama, hijaluronska kiselina se troši, koža lica stari i stvaraju se bore.

Suština tretmana filerima je nadoknaditi hijaluronsku kiselinu koja je vremenom nestala i na taj način smanjiti dubinu bora.

Treba napomenuti da kreme na bazi hijalurona nemaju efekat jer da bi hijaluron uticao na punoću, volumen i popunjavanje bora, mora prodreti u dublje slojeve kože. Hijaluron zbog svoje veličine ne može da prodre kroz kožu već molekuli ostaju na površini kože gde vezuju vodu iz vazduha i na taj način vlaže kožu bez suštinskog anti-ejdžing efekta.

Mogu se menjati konture lica, popunjavati asimetrije na licu, popunjavati usne.

 

Popunjavanje usana hijaluronom

 

Vremenom se usne smanjuju, postaju dehidrirane, gube jasnu konturu, njihov ugao pada i polako se oko njih pojavljuju bore.

Primenom filera od strane stručnog lekara može se povratiti punoća usana, ukloniti bore oko njih, podići uglove usana, a asimetričnim usnama podariti simetriju, dok se tanke usne mogu povećati.

 

Pravilno tretirane usne hijaluronom su lepe, jedre i prirodno rumene. Osećaj u usnama se ne menja, nisu bolne. Usne izgledaju savršeno prirodno, tako ih i osećate, bilo na dodir ili bilo kakvu drugu senzaciju (toplo, hladno…).

 

Hijaluronski fileri su najbolje rešenje za osobe koje žele da uklone fine linije ili duboke bore na licu bez operacije i dugotrajnog oporavka. Ovo je tretman izbora za muškarce i žene koji brinu o svom izgledu. Tretman je bezbedan i bezbolan, a rezultat je vidljiv odmah. Filerima se postiže prirodan i mladolik izgled lica, zategnuta i jedra koža, što je razlog za njihovu veliku popularnost širom sveta.

 

Postupak

 

-Tretman traje 10-ak minuta

-Izvodi se pod anestezijom ili anestetik kremom

-Rezultat je odmah vidljiv, a najbolji nakon dan, dva od tretmana. Dužina trajanja efekta prvi put je 6-12 meseci, a kasnije znatno duže.

-Pored kvaliteta hijaluronskih filera i stručnosti lekara izuzetno je značajan i estetski doživljaj lekara.

 

Hijaluronske filere primenjujemo osim za popunjavanje usana:

 

– pušačkih bora oko usana,

– dubokih bora od nosa do usana (nazolabijalnih bora),

– od usana prema bradi,

– popunjavanje interdentalne papile (u početnim fazama parodontopatije).

 

PROMO CENA DO KRAJA MAJA 150€!